Steun ons

Heel wat mensen en organisaties dragen hun steentje bij tot de werking van Alehoppa… Heb je idee’tjes voor onze werking of activiteiten? Steek je graag mee de handen uit de mouwen? Laat het ons weten via het contactformulier.

Wil je graag de vzw rechtstreeks een financieel duwtje in de rug geven? Dat kan op rekeningnummer:

IBAN: BE71 0689 3315 3969

BIC: GKCCBEBB

Wil je graag een financiële ondersteuning geven voor een specifiek project van de vzw, vermeld dan de naam van het project in de mededeling.


Je kan ook een financiële ondersteuning storten via Payconiq. Scan de onderstaande QR-code met je app om verder te gaan:


Je kan ons ook steunen door online te shoppen ! Het kost jou geen eurocent meer, maar het Trooper-initiatief zorgt ervoor dat de webshop (bol.com, Coolblue, Landal, …) een klein percentage rechtstreeks aan de vzw Alehoppa overmaakt… En vele kleine beetjes maken één grote!
Voor meer info klik hier.


We danken ook onze sponsors

Deze organisaties ondersteunen de werking van de vzw en dragen bij tot de realisatie van de projecten van Alehoppa:

VILS is een bedrijf dat actief is in de brede ‘life science’. Een team van proces ingenieurs, proces architecten en projectmanagers hebben zich gespecialiseerd in de niche van de ‘Advanced Therapies’. Klanten van VILS zijn actief in de ontwikkeling van therapieën die in veel gevallen ingezet worden voor zeldzame ziekten en kanker. Vanuit die optiek besloot VILS om ook de vzw Alehoppa substantieel te ondersteunen.


TwiPe specialiseert zich in het begeleiden, leiden en besturen van bedrijven die hun diensten willen aanbieden in de LifeScience wereld.

Met meer dan 20 jaar ervaring aan het roer is het de perfecte coach voor de start-up, de startende lifescience ondernemer of de serviceprovider.

Omwille van hun betrokkenheid bij vele projecten en bedrijven die actief zijn in de ontwikkeling van nieuwe therapieën , steunen ze graag Alehoppa.

Twipe

Toekomstgericht ondernemen

TwInsight ontwikkelt en implementeert strategieën die bedrijven, organisaties en de overheid klaar maken voor de toekomst. Benieuwd hoe TwInsight dat doet? Klik hier !